top of page
Begin

UiTPAS!

UiTPAS-V2-1.png

Wat is de UiTPAS?

Met UiTPAS zuidwest spaar je punten als je deelneemt aan een UiT-activiteit. Die kan je dan inruilen tegen extra voordelen, zoals 1 jaar gratis lid van de bib, gratis inkom voor een JeFi-voorstelling of 2 gratis proeflessen yoga. UiTPAS Zuidwest staat op naam en is er voor iedereen vanaf 3 jaar. Je kan hem niet alleen in Deerlijk gebruiken, maar ook in de omringende regio en daarbuiten. Probeer het bijvoorbeeld even in Anzegem, Avelgem, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem, Zwevegem en zelfs Aalst, Gent, Oostende en Brussel.

Omruilvoordelen 

Wil je je gespaarde punten gebruiken voor een omruilvoordeel? Neem dan een kijkje op volgende website: www.uitpas.be. Hier krijg je alle omruilvoordelen te zien waarvoor je jouw punten kan inzetten.

 

Waar kan je een UiTPAS kopen?

Vrijetijdspunt en Sociaal Huis (voor UiTPAS met kansentarief).

​Breng alvast 3,00 euro en je identiteitskaart mee.

Koop je een UiTPAS, dan krijg je meteen een aantal welkomstvoordelen:

- 1 gratis zwembeurt bij een deelnemend zwembad

- 1 gratis museumbezoek bij een deelnemend museum

- 2,50 euro korting op je ticket

- 3 punten

UiTPAS aan kansentarief

UiTPAS zuidwest is ook beschikbaar voor mensen met een laag inkomen. Je ontvangt een UiTPAS zuidwest en kan genieten van 80% korting bij deelname aan UiTPAS-activiteiten. De UiTPAS aan kansentarief voor mensen die gedomicilieerd zijn in Deerlijk is enkel verkrijgbaar bij het Sociaal Huis van Deerlijk. Daar bekijken ze wie recht heeft op deze UiTPAS aan kansentarief. Ben je gedomicilieerd in een andere gemeente/stad? Breng dan eens een bezoekje aan het OCMW of Sociaal Huis van jouw gemeente.

Dit kansentarief is enkel geldig op UiTPAS-activiteiten in de regio Zuidwest (Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem en Zwevegem). Punten sparen en omruilen kan wel in alle andere regio’s die met UITPAS werken.

Deerlijkse verenigingen en UiTPAS

Ben jij lid van een Deerlijkse vereniging die zijn steentje wil bijdragen in het vrijetijdsleven van de Deerlijkse burgers en wil helpen om jouw activiteiten ook toegankelijk te maken voor diegene die het iets moeilijker hebben om aan dat vrijetijdsleven deel te nemen? Dan zoeken wij jou!

Elke vereniging die een vrijetijdsaanbod heeft, kan aansluiten. Ben je nog niet helemaal mee of overtuigd, maar wil je graag een extra woordje uitleg? Neem dan via onderstaand formulier contact op met de lokale verantwoordelijke van de UiTPAS. Dan komt deze persoon graag eens langs om op jouw (bestuurs)vergadering alles uit te doeken te doen. Je bent dan nog altijd tot niets verplicht, maar eens luisteren kan geen kwaad.

Deze Deerlijkse verenigingen zijn alvast aangesloten:

- Koninklijke Fanfare Sint-Cecilia Deerlijk

- Koor Volta

- Chiro Joeki

- Chiro Sellewie

- KSA Tijlsbond

- Jeugd Rode Kruis Deerlijk

- Scouts & Gidsen Deerlijk

- 13+ Deerlijk

- Kinderboerderij Bokkeslot

- Theater Sellewie

- Wild van Klassiek

- Techniekacademie

- Fudo Shotokan Karate Deerlijk

- Femma d'Annekes Deerlijk

 

Wil je er even op uit? Klik dan hier. Vergeet niet UiTPAS aan te vinken in de zoekbalk.


 

Meer informatie?
Contact opnemen
bottom of page