top of page

Subsidies aanvragen

Vraag subsidies aan voor een activiteit, project of actie passende binnen de missie en visie van Huis van het Kind Deerlijk. 

 

Ben jij een organisatie of vereniging met een werking naar kinderen, jongeren of ouders? Hebben jullie leuke en vernieuwende ideeën, maar kunnen jullie een financieel duwtje in de rug wel gebruiken? Bekijk hieronder of jouw initiatief in aanmerking komt voor een subsidie tot 500 euro.

 

Indienen kan tegen 5 april of 5 oktober.

Opmerking m.b.t. COVID 19

Gezien de huidige situatie stijgt de nood aan ondersteuning van gezinnen, ouders, kinderen en jongeren. Via dit subsidiedossier kan dus ook een actie, project of aanbod worden ingediend die specifiek in coronatijden wordt aangeboden. Gezien er vaak snel geschakeld wordt in deze periode en gezien de eerste ronde met einddatum op 5 april niet kon worden voltooid, proberen wij de aanvragen ook iets sneller te bekijken met de stuurgroep indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van het project. Het project dient nog steeds aan alle criteria te voldoen.

Bij vragen: neem gerust contact met ons op.

Ik heb nog enkele vragen zoals: Kan mijn organisatie/ vereniging indienen? Waaraan moet mijn initiatief voldoen? Wat moet ik doen? Waar kan ik terecht bij vragen?

 

Ik heb een initiatief en wil indienen!

 

 

 

Ik heb subsidies ontvangen! Wat moet ik nu doen?

Huis van het Kind Deerlijk

Sociaal Huis Deerlijk

Vercruysse de Solartstraat 22

8540 DEERLIJK

056 73 63 39

bottom of page